Mar 11, 2008

silly sentences

Past pain could have been caused by careless generosity, so if you wanna prevent urself from getting hurt again in the future, go slower. A NEW PERSON is an exciting thing, but what's your hurry? They are interested, they are not going anywhere unless you tell them to. Don't give them only GREEN LIGHTS when YELLOW would be appropriate RIGHT NOW.



yes. it' silly if i believe in these sentences. But how can't i believe it? Kalimat2 ini 'agak' menggambarkan love life gw (now). Gw dapet kalimat ini dari horoscope friendster. Cancer, gw lupa tanggal berapa. Ironis bgt emang kalo masih percaya horoscope gini. Tapi yg ini lagi TAI bgt. MENOHOK. menohok, ini sempet jadi personal message MSN gw beberapa hari. :((


Kalo kata jason : " Terus sekarang dia bikin lo kya gini dong tal? Kya gantungan kunci digantung2. Bales dong tal. "

Kata ria : " hahahaha.. ruof months to yrevocer? Bisa2 itu mah abis uan baru tal. Tapi gw lebih suka cara pdktnya dia daripada caranya r. "

Kata kenny : " Ciee atal. Lagi suka lagunya John Legend. Someday.. Someday we'll be together. "

Kata thea : " sabar tal sabar "


BAH.
but i believe that everything will feel beautiful on its time.