May 5, 2009

Free Mind

I am desperately in need to blog. I am in jolly good mood today.

Anyways, I have an unique habit, ehmmm I mean we. Ussi and I always have a high quality time every night after all classes done. Sometimes we talk with coffee or plates of lalapan *ini kalo lagi tajir. Sometimes we talk with anything to eat, just take a seat in Tugu Brawijaya and spend time there for a couple of hour *yg selalu diakhiri dgn acara kebelet pup/kebelet pee dr gw*. And sometimes we talk on the way home. And yesterday night, on monday, we was talking in Tugu Brawijaya *ditemani anak2 pen*s, of course about various things that we think are overrated. Stuff like falling in love, facebook, or even blog.

I know lately, the most of my entries in this blog seem that my blogposts have been turning into more of like personal texts. My blogposts maybe seem like less than impressing. For those people who have been reading this blog and my friendster blog since years and years ago, you will all know that I originally do blog to memorize things. I just tend to take blogging for granted, using this media as a way of expressing my current thoughts about random things and recording all things that ever happened during my life, my teens-life. Because I know, there will be one day, a day when I look back and read through those personal texts. Those hurtful and grateful days. On a random note, I never do blog for comments. Ga munafik, I feel happy when I find someone comment on my post. But that's never be my main purpose to blog :)

Yk, gw ini tipe2 orang yg suka menyimpan memori2. Tau jumlah album foto di fb gw? 32 dan masih akan bertambah. Setiap abis jalan dan menghasilkan foto2, pasti langsung gw upload ke fb *like most of people did*, tapi gw nge-uploadnya tanpa melihat kegantengan dan kecantikan seseorang. Jadi semua gw upload. All. I did it because I think it could be a way to back up all my photos. Jadi someday kalo tiba2 fd gw harus diformat, komputer gw diformat jg, gw bs tertawa lebar krn memories are already kept in fb. So for those people yg sering jalan dan foto sama gw dan gw tag, should really feel lucky because I do care about you *alibiiii*. And I do admit, gw kalo ngupload sm ngetag emang suka kelewatan.
Contoh kasus :
1. Ussi dari awal bikin fb cuma upload 4/5 foto. Dan tebak foto dia sekarang brapaaaa! 200sekian dan pasti akan bertambah selama masih jd temen gw.
2. Ussi told me that Rizal only upload his best photos on fb. And now, since he already become my friend, jadilah foto dia yg banyol2 dan penuh ekspresi kejujuran *baca : foto2 jelek* sukses gw tag2in dan menambah jumlah foto dia.
3. Vira yg baru bikin fb, cuma upload 1 foto, sekarang jumlah fotonya udah 90sekian. Dan pelaku tagger adalah *of course* gw.
4. Jerry br bikin fb jg, ngupload foto jg cuma dikit, sekarang jumlahnya jadi 40an.
huahuahuahua.. But, I DO CARE, teman2..

Been watching video roleplay I class. Our best. Bener2 bagus.. Memories unwound, moments flash backed, can't believe our fighting has already over. Forever you guys are always be the best.

I just got back from 2 doctors in this week. Satu, dokter kulit. Kontrol lagi, di kasih krim lg, dan krim malemnya agak2 nih. Masa kulit muka gw jadi kueeeeering dan kulitnya kya mau ngelupas gt. huaaaaa.. Dua, dokter gigi. Biasalah saya jd parasit. Nganterin uti ngepas gigi palsu tp colongan ikut kontrol gigi. Dan masa ya, di gigi belakang gw udah bolong aja gitu. Kecil sih. Udah sekalian ditambal juga td. But, helloooo I'm just 19 tp udah ada bolong begituuuuu.. Mau jd apa gigi gw 20 tahun mendatang. Kata nenek, rajin2lah sikat gigi seperti engkau rajin meminta uang.. ngahaha ga deng.

Just so you know, Ussi and I are like long-lost friend. The same interest got all over me when I knew her. First time I met her, I noticed her because she has Blog dan gw sampe dengan niatnya nyari blog dia di google gara2 ga dikasih tau web addressnya. Pas udah kya kulit dan koreng *perandaiannya pak Ari*, we knew that have same interests. Suka musik2 macam swing pop kya mocca atau britpop kya kings of convenience atau macem efek rumah kaca, which is tak ada anak2 I class yg sukaaaaa.. But we do enjoy it everytime we listen to their songs. Sama2 tertarik dgn film2 festival atau film2 prancis. Dan gw sempet berpikir, we have same interest tp tempat tidak mendukung. Coba kalo di jkt, mungkin gw bener2 spending time with her during jiffest dan pasti bukan buat nonton film indonesia gratisan. Mungkin bakal rajin ke ccf liat pemutaran film2 prancis. Mungkin bakal sering ke keong mas nonton film2 yg ktanya 'aneh' yg ada di sana. Aaaaah maybe someday, pas uda sama2 keterima kerja di deplu. Amen.

Ah ya, according to the result of the meeting between tri mas getir and trio berharap, diputuskan bahwa mulai besok gw harus bawa duit cukup 10ribu di dompet dalam rangka mengubah gaya hidup besar-pasak-daripada-tiang-nya-gw. huaaaah pasrah deh. Masa aktif kartu atm gw abis dua2nya pula. Mei-Juli wassalaaaaaam! Ya Tuhan, turunkan hujan uangmuuu..

On a side note, I just wanna tell you that even words could lie. Feel free buat menginterpretasikan kalimat itu seperti apa.

Ada orang yg punya panggilan kesayangan tiap nyapa gw. Kalo manggil gw pasti LYA, eventhough the rest of my friends called me Atal. huaaaaah. Sukaaaaaaa!

Currently Listening : Secondhand Serenade - Fall For You

And for now, I guess I stop. I stop to fall. I'm too tired. Not 'let it flow'. But 'let it be'.